Tom Korver

Berichten
 


Roel R.M. Brouwer ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Heel veel sterkte, en mooie herinneringen

Fam Brouwer.                              


zaterdag 24 september 2022
Bas Arine Eeke en Luuk ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Lieve Tom,

Wat gaan we jouw unieke, eigenwijze, originele kijk op het leven missen lieve vriend. 
Trots op hoe je jouw ziekte aan bent gegaan en ons een inkijkje hebt gegeven in jouw ziek zien.
Trots op Zwaan, hoe ze jou hierin heeft bijgestaan. Schakelen, schakelen en nog eens schakelen.
Trots op Matthijs en Hannah, dat ze zo intensief mee zijn gegaan in jouw ziekteproces en daarmee nog zoveel mooie herinneringen met jou hebben kunnen maken. 
Lieve Tom. Wat heb je een mooie afscheidsfeestje georganiseerd. Met een lach en een traan hebben we heerlijk geproost op jou en het leven. 
Zo ontzettend blij en dankbaar dat je zo belangrijk was in ons leventje. We denken met prachtige herinneringen aan jou terug. 

Liefs Bas, Arine, Eeke en Luuk


vrijdag 23 september 2022
Jean-Paul van der Hulst ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Beste Tom, je hebt een beste strijd geleverd en geleden maar kon het niet winnen.

Je was mijn eerste maat bij ASM en toen bleek dat we zoveel gemeen hadden en ook nog slechts 2 weken verschilden in leeftijd. Tom het was een mooie tijd en je stapt er veel te vroeg uit. Bedankt voor al je me geleerd hebt.

Veel sterke en mijn condoleances met het verlies van jullie Tom.

Jean-Paul en Iryna


vrijdag 23 september 2022
Klasina ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Lieve Tom,

Ik weet nog als de dag van gisteren dat wij beide starten bij Applied, we zaten naast elkaar en ons gesprek verliep heel natuurlijk, ik weet nog dat je mij vertelde dat je graag in de buurt wilde werken zodat je eindelijk eens met de fiets naar het werk en weer naar huis kon gaan, om zo lekker vroeg en op tijd weer bij je familie te zijn. Dat verwarmde mn hart en is me al die tijd bijgebleven!

Ik hoop dat jullie nog hebben kunnen genieten van de tijd die jullie samen hadden en wens jullie veel sterkte met het verlies van jullie vader en man.

 

Klasina


vrijdag 23 september 2022
Bram ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Beste Tom,

Rust zacht! 

Gecondoleerd en veel sterkte aan de familie.

Liefs, Bram

 


donderdag 22 september 2022
Gert en Jantine ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Zwanetta, Matthijs en Hannah,

Gecondoleerd met het overlijden van jullie lieve Tom. Ivm vakantie kunnen wij jullie niet persoonlijk sterkte wensen. Maak er een mooi afscheid van samen. 
Wij proosten hier nu op Tom. 

Gert en Jantine 

 


donderdag 22 september 2022
Nathalia ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

De hemel heeft er een Engel bij ?❤️?

Lieve Zwanetta, Matthijs & Hannah,

Tom een hele bijzondere man die in vele Harten een Speciaal plekje heeft. 

Ik wens jullie heel veel Kracht & Sterkte de komende tijd toe.

Veel liefs,  Nathalia


woensdag 21 september 2022
Ivar ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Hallo familie, ik heb jullie sinds mijn relatie met Anita leren kennen. Matthijs en " onze " Luca zijn natuurlijk beste vrienden waardoor we vaak elkaars namen tegen kwamen.

Tom sprak ik vaker zeker naar onze samenwerking als shirt sponsor bij VVZA van onze jongens.

Tom heb ik altijd als een aardig man ervaren net als iedereen binnen de familie.

Heel veel sterkte toegewenst met dit verlies! 

Ivar

 


woensdag 21 september 2022
Philip Nauta

Gecondoleerd met het verlies van Tom. Ik heb Tom leren kennen op de golfclub als een hele sympathieke man. Ik vond het ook heel leuk dat hij naar ROER kwam voor een drankje toen ik had verteld dat mijn dochter daar werkte als manager.   Heel veel sterkte.

"Ä life with love is a life that's been lived" (Ed Sheeran - Supermarket Flowers)


woensdag 21 september 2022
Ton Weijers ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Beste Tom,

Als eerste..... Dank voor de Blog! Heel bijzonder hoe jij met deze ziekte omging, en mooi om te lezen dat een ieder deelgenoot kon zijn.

Daarnaast hoor je vaak dat , als de dood onomkeerbaar is, het alleen nog gaat om veel mooie herinneringen te maken, en dat is gelukt in de resterende tijd die je nog had. 

Ik zal de droge humor op de feestjes waar ik je soms tegen waren zeker gaan missen.

Zwaan en kids sterkte, en sterk je maar met de gedachte dat een stukje Tom voor altijd in jullie genen voortleeft. 

 

XX


woensdag 21 september 2022
Kelly

Lieve Zwaan en kids,

wat zal Tom door velen gemist worden! 1 juli 2019 voor ons beiden het begin bij Applied. Wat was hij blij dat hij eindelijk op de fiets naar het werk kon. We kwamen er al snel achter dat Wendy onze connectie was en ik als ceremoniemeester jullie op haar bruiloft had gezien. Ik mis de spontane gesprekken op werk, altijd tijd voor een praatje of een geintje. Ik wens jullie ontzettend veel sterkte in deze tijd toe, een prachtig mens is heengegaan. 
Lieve Tom, selamat jalan!

Groetjes,

Kelly


dinsdag 20 september 2022
Claudia de Wolf ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

lieve familie,

heel veel kracht en sterkte met dit grote verlies. Tom was mijn collega bij Applied en zette zich altijd vol passie in voor zijn omgeving en de natuur. Altijd vriendelijk en warm! Geweldige man!

Liefs

Claudia 


dinsdag 20 september 2022
ASM Europe B.V. ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Tom is vele jaren bij ons bedrijf als Service Engineer werkzaam geweest.  In de jaren 80/90 en recentelijk nog in 2019/2020.   Tom was enthousiast, positief en zeer service vriendelijk. We hebben hem in die jaren altijd meegemaakt als een geweldige collega.  Ook onze klanten zagen Tom graag verschijnen voor de installatie en onderhoud van onze systemen.  

We zijn ontdaan door het bericht dat Tom veel te jong afscheid heeft moeten nemen van ons allen. Wij wensen Zwanetta, Matthijs en Hannah en al zijn dierbaren heel veel sterkte toe met het verwerken en dragen van dit grote verlies.  

Namens ASM Europe,

Harry van 't Veld

Director Service Europe.

 


dinsdag 20 september 2022
Harry van t veld ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Tom.  Een prachtige kerel.  Altijd positief, sociaal, hartelijk, liefdevol.  Jaren met je op stap geweest als service engineer.  Heel veel mooie dingen beleefd. Altijd wel contact blijven houden en in 2019 je weer even als collega gehad.  Je laat ons veel te vroeg achter, maar wel met heel veel mooie herinneringen.

Zwanetta, Matthijs, Hannah,  heel veel sterkte met het verlies van Tom.  Dat alle mooie herinneringen kracht mogen geven om verder te kunnen gaan in het leven.

Harry en Beate van 't Veld


dinsdag 20 september 2022
Annemieke van de Klashorst ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Lieve Tommie, 

Rust zacht!

Liefs Annemieke


dinsdag 20 september 2022
 
Powered by Phoca Guestbook